Dispositivi & accessori
Paastuin
Prep. 30min
Totale 2h 25min
10 stuks
Ingredienti
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
12.3 g
Calorie
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Grassi
28.9 g
Fibre
4 g
Carboidrati
87.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Paasmenu
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Brownies
50min
Pannenkoeken
1h 15min
Bechamelsaus
15min
Vegan kruimeldeeg
45min
Aardbeienmojito
10min
Mousse van ham
10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Chocolade Moelleux
15min
Appelcake
1h