Dispositivi & accessori
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Prep. 20min
Totale 12h 50min
4 porties
Ingredienti
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
494.3 mg
Proteine
14.3 g
Calorie
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
10.1 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
75.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lunch box
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Speltbrood
Nessuna valutazione
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Kleine carnaval beignets
Nessuna valutazione
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nessuna valutazione
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione