Dispositivi & accessori
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
Prep. 10min
Totale 34h 20min
1130 g
Ingredienti
-
natural yoghurt high protein (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1130 g
Sodio
525 mg
Proteine
8 g
Calorie
1440 kJ /
344 kcal
Grassi
48 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
32 g
Carboidrati
85 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cheesy roasted vegetable muffins
Nessuna valutazione
Bannofee Muffin
45min
Cooked mayonnaise
5min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Harlequin custard (TM6)
15min
Grain free wraps
15min
Runny custard
15min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Fruity dream
10min