Dispositivi & accessori
Geflambeerde uientaart
Prep. 15min
Totale 1h
4 porties
Ingredienti
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
6.5 mg
Proteine
2.2 g
Calorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Grassi
3.8 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
13.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter
15 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Tiramisu met chocolade en chili
Nessuna valutazione
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nessuna valutazione
Kruimeldeeg
5min
Amandelpasta
1h 10min
Panna cotta
6h 15min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Indiase mosterd
Nessuna valutazione
Chocoladeroomijs
12h
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Melkbrood
2h 20min