Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nessuna valutazione
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Lemonade
5min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Cherry Lemon Limeade
10min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Pineapple Cinnamon Drink
35min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Saskatoon Berry Jam
35min