Dispositivi & accessori
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Prep. 20min
Totale 1h
4 portioner
Ingredienti
-
gochujang chilipasta (se tips)10 g
-
sesamolja20 g
-
parmesanost40 g
-
olivolja50 g
-
mascarponeost150 g
-
gochujang chilipasta20 g
-
vatten1350 g
-
salt1 tesked
-
färska musslor i skal300 g
-
råa skalade räkor, medium150 g
-
benfri fiskfilé utan skinn, i bitar (3 cm x 3 cm)150 g
-
färsk shiitake skivad (5 mm)150 g
-
schalottenlök halverad1
-
risottoris t.ex. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
vitt vin50 g
-
grönsaksbuljong1 matsked
-
rostade sesamfrön (svart)20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1603.2 mg
Proteine
35.8 g
Calorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Grassi
39.1 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
12.8 g
Carboidrati
77 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fusion Köket
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nessuna valutazione
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nessuna valutazione
Curry laksa
Nessuna valutazione
Fisktacos med japansk majonnäs
Nessuna valutazione
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nessuna valutazione
Avokado med ägg och laxtartar
Nessuna valutazione
Sous-vide lax
Nessuna valutazione