Dispositivi & accessori
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prep. 10min
Totale 3h
4 porties
Ingredienti
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opzionale) rood2 druppels
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
6.5 g
Calorie
2240 kJ /
537.8 kcal
Grassi
38.8 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
36.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nessuna valutazione
Crème pâtissière
15min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nessuna valutazione
Zeevruchtennat met champagne
Nessuna valutazione
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Virgin chai vanille cocktail
45min
Mango-kokos lekkernij
Nessuna valutazione
Crème anglaise
15min
Basis karamel
25min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Geraardbergse Mattentaarten
1h