Dispositivi & accessori
BBQ pulled kylling
Prep. 15min
Totale 40min
8 portioner
Ingredienti
-
rødløg kvarte115 gram
-
fed hvidløg2
-
ketchup200 gram
-
tomatpure1 spsk
-
æblecidereddike60 gram
-
paprika1 tsk
-
dijonsennep1 ½ tsk
-
70 gram vandbourbon70 gram
-
farin85 gram
-
worcestershire sauce1 ½ tsk
-
cayennepeber, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
melasse85 gram
-
kyllingelår, uden skind og ben1000 gram
-
hvedemel1 spsk
-
mini burgerboller8
-
rødløg tynde strimler
-
syltede agurker
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
835 mg
Proteine
21 g
Calorie
1654 kJ /
395 kcal
Grassi
11 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
50 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fars dag
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Nessuna valutazione
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nessuna valutazione
Provencalsk kylling
Nessuna valutazione
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nessuna valutazione
Oksekødskofta med feta
Nessuna valutazione
Kaloriefattig lasagne
Nessuna valutazione
Bahn mi med kylling
Nessuna valutazione
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nessuna valutazione
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Nessuna valutazione