Dispositivi & accessori
Homemade miso soup
Prep. 15min
Totale 55min
4 portions
Ingredienti
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
982.1 mg
Proteine
9.7 g
Calorie
512 kJ /
122.4 kcal
Grassi
4.9 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
9.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Japan
22 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nessuna valutazione
Singapore Chilli Crab
50min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nessuna valutazione
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Matcha Nice Cream
35min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Spicy tuna dip
5min
Miso Soup
40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min