Dispositivi & accessori
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Prep. 35min
Totale 13h 10min
6 portie
Ingredienti
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (opzionale)10 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
179.1 mg
Proteine
10.9 g
Calorie
4882.9 kJ /
1167 kcal
Grassi
95.2 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
31.1 g
Carboidrati
76.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Kip Fricassee met Asperges
1h
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Geode cake
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Vegan boter
Nessuna valutazione
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
Cijfertaart
Nessuna valutazione
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nessuna valutazione
Amandelcake
50min