Dispositivi & accessori
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Prep. 5min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opzionale) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opzionale)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
803.2 mg
Proteine
11.3 g
Calorie
1492 kJ /
356 kcal
Grassi
7.6 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
60.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
In Homemade We Trust
43 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Beef Rendang
1h 35min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Kimchi Tofu Soup
35min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Ayam Paprik
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min