Geräte & Zubehör
Laks med urter på 50°C
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
2 porsjoner
Zutaten
-
laksefileter med skinn, uten bein (ca. 135 g per)2
-
havsalt
-
persille, fersk2 kvister
-
2 kvister timian, ferskdill, fersk2 kvister
-
sitronskall2 stykker
-
olivenolje2 ss
-
vann1800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
248 mg
Protein
28 g
Kalorien
1689 kJ /
407 kcal
Fett
33 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Scampi med chili og hvitløk
Keine Bewertungen
Risbolle med laks
Keine Bewertungen
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 Min
Torsk i tomatsaus
Keine Bewertungen
Saganaki med reker og feta
35 Min
Lutefisk
2 Std. 20 Min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Rødspette med eggesmør
55 Min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 Min
Bacalao
50 Std.
Fiskegrateng
1 Std. 15 Min