Geräte & Zubehör
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
1 adet
Zutaten
Otlu Tereyağı
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
diş sarımsak1
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
taze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Nährwerte pro 1 adet
Kalorien
3232.7 kcal /
13525.6 kJ
Protein
80.1 g
Fett
107.9 g
Kohlenhydrate
484.8 g
Ballaststoff
28.7 g
Gesättigte Fettsäuren
36.2 g
Natrium
5874 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fırından Ekmekler
20 Rezepte
Türkei
Türkei

Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei