Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g portakal kabuğu, şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları
- 330 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş, ekstra tereyağı kalıbı yağlamak için
- 4 yumurta
- 220 g şeker
- 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 290 g un, kalıba serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk kabartma tozu
- 1 tk karbonat
- 1 tk tarçın, toz
- ½ tk kurutulmuş zencefil tozu
Kaplama
- 150 g şeker
- 25 - 30 g portakal suyu, taze sıkılmış
- meyve şekerlemesi, karışık, küçük parçalar halinde, süslemek için
- Nährwerte
- pro 1 dilim
- Kalorien
- 1334.2 kJ / 318.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Kohlenhydrate
- 54.8 g
- Fett
- 9.5 g
- Ballaststoff
- 1.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bol Elmalı Kek
2h 30min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20min
Kıvrık Elmalı Kek
1h 20min
Portakallı Kek
1óra
Kuru Meyveli Kek
2h 30min
Cevizli Bursa Lokumu
3 Std. 5 Min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Keine Bewertungen
Pikan Cevizli Muzlu Kek
2h
Çilekli Crumble
40min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 min
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2h
Çikolatalı Pastacı Kreması
15 min