Geräte & Zubehör
Patates ve Kefirli Ekmek
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
15 dilim
Zutaten
-
buğday170 g
-
patates pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş200 g
-
un300 g
-
kefir300 g
-
bal1 tk
-
taze maya ufalanmış40 g
-
tuz2 tk
-
su üzerine serpmek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Natrium
322.1 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
597.8 kJ /
142.9 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
28.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fırından Ekmekler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Köy Ekmeği
2 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min