Geräte & Zubehör
Kartoffelsalat med fermenterede grøntsager
Vorbereitung 20 Std.
Gesamt 93 Std.
4 portioner
Zutaten
Fermenterede grøntsagsstænger
-
blandede grøntsager fast, f.eks. gulerødder, selleri, daikon, kålrabi, rød radise, grønne bønner600 g
-
vand750 g
-
salt15 g
-
1 tsk fennikelfrø, tørretsennepsfrø (optional)1 tsk
Kartoffelsalat
-
persille, frisk skåret i stykker3 kviste
-
vand500 g
-
salt1 tsk
-
kogekartofler skåret i mundrette stykker750 g
-
løg opdelt30 g
-
sennep1 tsk
-
30 g mayonnaiseolivenolie30 g
-
eddike30 g
-
salt½ strøget teske
-
paprika2 knivspidser
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1448 mg
Protein
7 g
Kalorien
1140 kJ /
273 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Salater
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen