Chicken with sparkling wine cream sauce
TM6 TM5 TM31

Chicken with sparkling wine cream sauce

4.3 (23 Bewertungen)

Zutaten

  • 600 - 800 g chicken tenderloins
  • 3 garlic clove
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g lemon juice
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 20 g olive oil
  • 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
  • 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
  • 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 50 g salted butter
  • 300 g sparkling wine
  • 50 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
  • 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
  • 1 tsp salt
  • ground black pepper, to taste
  • 1 tsp dried oregano
  • 100 g double cream

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2356.8 kJ / 561 kcal
Protein
49.4 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Fett
31.4 g
Gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Ballaststoff
8 g
Natrium
1018.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-CH?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r146170