Geräte und Zubehör
Pancakes with Two Fillings
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Pancakes
-
plain flour250 g
-
milk300 g
-
olive oil30 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt½ tsp
Spinach and Cheese Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
olive oil30 g
-
frozen spinach thawed, well drained500 g
-
crème fraîche40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
pine nuts for garnishing60 g
Mexican Filling
-
fresh chillies to taste, halved1 - 2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for cooking30 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
tinned chopped tomatoes700 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned sweetcorn drained140 g
-
tinned kidney beans drained120 g
-
feta cheese diced100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
28 g
Brennwert
3197 kJ /
763 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
7.2 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Meatloaf
1 Std. 30 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
Macaroni Bake
55 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Chicken Korma
40 Min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min