Geräte und Zubehör
Pasta "alla Norma"
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portion
Zutaten
-
eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)2
-
salt divided2 ½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to sauté1 oz
-
garlic cloves2
-
17 ½ oz canned whole tomatoesplum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded28 oz
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided4 sprigs
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water53 oz
-
pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)10 ½ oz
-
3 ½ oz ricotta al forno, drainedricotta salata drained3 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
1264 kJ /
302 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
8 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Pasta
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Minestrone
45 Min
Apple Tart
1 Std.
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 Std. 10 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Ratatouille
40 Min
Moussaka
2 Std. 20 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min