Geräte und Zubehör
Prosciutto and Provolone Risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
provolone cheese cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.)prosciutto cut into pieces (1 in.)4 oz
-
arborio rice12 oz
-
dry white wine2 oz
-
beef stock paste1 tbsp
-
water28 oz
-
saffron (approx. 15-20 threads or to taste)1 packet/envelope
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16.49 g
Brennwert
2023 kJ /
483 kcal
Fett
26.26 g
Kohlenhydrate
45.11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Midweek Meals
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min