Geräte und Zubehör
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
10 portions
Zutaten
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
668 mg
Eiweiß
54 g
Brennwert
2377 kJ /
568 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Caesar Salad
30 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Ham and Cream Cheese Spread
10 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Thanksgiving Gravy
20 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min