Geräte und Zubehör
Red Cabbage and Chicken Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41.8 g
Brennwert
2243 kJ /
536 kcal
Fett
36.4 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min