Geräte und Zubehör
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Chilli jam
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
dried chilli flakes3 tsp
-
white sugar200 g
-
apple cider vinegar100 g
-
water80 g
Avocado cream
-
avocado flesh only1
-
sour cream50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Sweetcorn fritters
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives10 sprigs
-
chickpea (besan) flour70 g
-
gluten free cornflour30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
eggs separated2
-
water120 g
-
canned corn kernels drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
feta cheese cut into pieces (approx. 5 mm)200 g
-
olive oil for frying
-
watercress leaves only, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1199.2 mg
Eiweiß
19.4 g
Brennwert
3322.7 kJ /
791.1 kcal
Fett
42.8 g
Ballaststoffe
12.4 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
78.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Mexican stack
45 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min