Geräte und Zubehör
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
8 portions
Zutaten
Shortcrust pastry
-
glutinous rice100 g
-
white chia seeds1 tbsp
-
blanched almonds40 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting50 g
-
potato starch20 g
-
fine salt½ tsp
-
unsalted butter80 g
-
egg yolks2
-
chilled water1 tbsp
Cream cheese filling
-
pouring (whipping) cream60 g
-
eggs2
-
caster sugar50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)2 tsp
-
cream cheese250 g
-
sour cream60 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Fruit topping
-
fresh mixed berries (see Tips)250 g
-
kiwifruit peeled and cut into thin slices1
-
orange juice room temperature150 g
-
caster sugar60 g
-
agar agar powder1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
269.5 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1854.6 kJ /
441.5 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
16.4 g
Kohlenhydrate
37.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Gluten free madeleines
4 Std. 25 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Marble sponge slice with peach crème
4 Std. 30 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Rice crackers
55 Min
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Fresh fruit punch
24 Std. 20 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min