Geräte und Zubehör
Rabbit stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
926.1 mg
Eiweiß
59.1 g
Brennwert
1760.3 kJ /
419 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
500 calorie meals
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Seafood con arroz
45 Min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 Std. 35 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Rice salad
1 Std.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min