Geräte und Zubehör
Risotto verde
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
1325.1 mg
Eiweiß
19.1 g
Brennwert
2137 kJ /
508.8 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Signature Risottos
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Basil pesto
10 Min
Minestrone
40 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Asparagus risotto
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min