Geräte und Zubehör
Gnocchi tricolore
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19 g
Brennwert
2397 kJ /
568 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
85 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick Easy Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Southwest Quinoa
40 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Keine Bewertungen
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
White Velvet
10 Min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 Std.
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min