Geräte und Zubehör
Vegetable tortilla with chorizo
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
908 kJ /
336 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Keine Bewertungen
Spaghetti Vongole
40 Min
Tofu stew
30 Min
Coconut Margarita
55 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Bread stew with tomato and onion
Keine Bewertungen
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min