Geräte und Zubehör
Chicken pastilla
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.9 g
Brennwert
2304 kJ /
554 kcal
Fett
36.9 g
Kohlenhydrate
23.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Oven Baked Vegetable Chips
Keine Bewertungen
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Koeksisters
3 Std. 5 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Coconut Cake
1 Std.
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min