Geräte und Zubehör
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26.6 g
Brennwert
3130 kJ /
748 kcal
Fett
39.7 g
Ballaststoffe
11.6 g
Kohlenhydrate
75.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatloaf
1 Std. 30 Min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
55 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15 Min
Tahini
25 Min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 Min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Posh Paleo Bread
55 Min
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min