Geräte und Zubehör
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1318.1 mg
Eiweiß
16.6 g
Brennwert
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
12.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
69.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Roasted Cauliflower Houmous
30 Min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min