Geräte und Zubehör
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
12 slices
Zutaten
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
200 g soya margarinesunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
1772 kJ /
424 kcal
Fett
26.2 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lavender Shortbread
1 Std.
Carrot and Apple Cake
1 Std. 30 Min
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Simnel Cake
3 Std.
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Pumpkin Soup
35 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Almond and Coconut Corners
1 Std. 20 Min