Geräte und Zubehör
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 porcje
Zutaten
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porcję
Natrium
15 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
1562 kJ /
373.3 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
FONDUE
10 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Karmelowe toffi
2 Std.
Mleczne cukierki
2 Std. 5 Min
Gorąca czekolada z wanilią
15 Min
Deser z solonym karmelem
1 Std.
Horchata
12 Std. 10 Min
Czarne sezamki
1 Std. 50 Min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 Std. 45 Min
Domowe lizaki
40 Min
Orzeszki ziemne w karmelu
1 Std. 30 Min
Sos ze słodkiego cherry
20 Min
Ciasteczkowe lody
7 Std. 10 Min
Zimowa czekolada do picia
10 Min