Geräte und Zubehör
Potato bake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
10 portions
Zutaten
-
bread torn into pieces (see Variations)1 slice
-
cashews250 g
-
water510 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh long red chillies (optional)1 - 2
-
bacon cut into pieces (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
potato peeled and cut into thin slices750 g
-
fresh mushrooms cut into thin slices320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426.5 mg
Eiweiß
10.7 g
Brennwert
1129.2 kJ /
268.9 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
19.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Butter chicken
55 Min
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Penne and vegetables
35 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Tuna mornay
45 Min