Geräte und Zubehör
Meatballs in tomato sauce (TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic clove1
-
lean beef mince300 g
-
lean pork mince300 g
-
breadcrumbs30 g
-
dried basil¼ tsp
-
dried sage¼ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Tomato sauce
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
red wine50 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
tomato paste50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1595.1 mg
Eiweiß
41.2 g
Brennwert
1973.2 kJ /
469.8 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
9.6 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken velouté meal
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min