Geräte und Zubehör
Steamed Lamb with Vegetables
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
lemon finely grated zest only1
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste4 pinches
-
olive oil20 g
-
leg of lamb, boneless900 g
-
fresh green beans trimmed200 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
turnips quartered100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1698 kJ /
406 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
16.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Easter
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Boiled Pasta
20 Min
Boiled Eggs
20 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Lamb Stew
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min