Geräte und Zubehör
Pumpkin pie porridge
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
pecans30 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)250 g
-
pitted Medjool dates3
-
rolled oats150 g
-
chia seeds2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
water400 g
-
pure maple syrup to serve
-
apple cut into slices or spiralised, to serve1
-
desiccated coconut toasted, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
12 mg
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1308.8 kJ /
311.5 kcal
Fett
15.8 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
28.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55 Min
Cacao banana porridge
15 Min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 Std. 10 Min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 Min
Fruit and yoghurt pizza
1 Std.
Pumpkin pancakes
1 Std. 35 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Spiced carrot porridge
25 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min