Geräte und Zubehör
Mussels in white wine and cream sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 Std. 35 Min
Seafood con arroz
45 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min