Geräte und Zubehör
Fish stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Eiweiß
129.9 g
Brennwert
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cream of mushroom soup
20 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Sambal chilli
35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.