Geräte und Zubehör
Zachte wortelsoep met venkel
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
venkel in stukken (2-3 cm)350 g
-
wortel geschild en in stukken (2-3 cm)250 g
-
prei in stukken (2-3 cm)40 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
fijn zout (optional)1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
711 kJ /
170 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35 dk
Broccolisoep
15 dk
Gembersoep met rode paprika
50 dk
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 dk
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 dk
Romige tomatensoep
25 dk
Broccolisoep met volkoren croutons
40 dk
Paprikasoep met basilicumschuim
35 dk
Romige erwtensoep
40 dk
Romige courgettensoep
25 dk
Aardappel-preisoep
40 dk
Zachte bloemkoolsoep
50 dk