Geräte und Zubehör
Tomato Basil Pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12 g
Brennwert
1619 kJ /
387 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Pescatarian Fish Friday
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Tarragon Chicken Pasta
45 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
White Fish Salad
35 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Pasta "alla Norma"
50 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
French Fries (Paul)
1 Std. 15 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Penne Bolognese
40 Min