Geräte und Zubehör
Ovenschotel met kip en spek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
De kip
-
brood, dag oud150 g
-
peterselie15 g
-
kaas, middelhard (bv. Edam)150 g
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
kippenborstfilets in stukken (3-4 cm)800 g
-
fijn zout1 tl
-
honing20 g
-
mosterd20 g
De saus en bereiding
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
boter40 g
-
citroen enkel het sap1
-
paprikapoeder1 tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
sneetjes spek in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
265 kJ /
63 kcal
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
40 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Pekingeend
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Alpengratin
50 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min