Geräte und Zubehör
Slowcooken kalfsstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1892 kJ /
454 kcal
Fett
30.7 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Tomaat basilicum spread
5min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Zachte Appelcake
50min
Waterzooi van Kip
1h
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h