Geräte und Zubehör
Middle Eastern eggs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
544 kJ /
130 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Tuna Dip
10 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Watermelon Lime Popsicles
6 godz. 10 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Quark and herb spread
5 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Sautéed Cauliflower
25 min