Geräte und Zubehör
Japanese Strawberry Shortcake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1635.9 kJ /
391 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
32.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Sweet Pastries
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Cinnamon Cake Donuts
50 Min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Egg Tarts
50 Min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 Std.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min