Geräte und Zubehör
Patates ve Sebze Püresi
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
sebze (ör. kabak, havuç, kereviz, bezelye, karnabahar, brokoli), küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)400 g
-
patates kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0.5 cm), ortalama 100-140 gramlık patateslerden600 g
-
tuz1 - 1 ¼ tk
-
süt250 g
-
tereyağı30 g
-
muskat, toz (isteğe bağlı)1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
9 g
Brennwert
1099 kJ /
263 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tanıtım Menü 1
1 Std. 5 Min
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Patates Püresi
50 Min
Pratik Peynirli Sufle
45 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Vegan Rokoko Pasta
3 Std. 30 Min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1 Std. 15 Min