Geräte und Zubehör
Patates Püresi
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
patates kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0,5 cm, bk. öneriler), ortalama 100-140 gramlık patateslerden1000 g
-
tuz1 ¼ tk
-
süt350 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş50 g
-
toz muskat (optional)1 - 2 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
8 g
Brennwert
1245 kJ /
297 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Mercimek Çorbası
35 Min
Pastacı Kreması
15 Min
Patates ve Sebze Püresi
45 Min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 Min
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Kaşar Peynirli Domates Çorbası
40 Min
Patates Püresi
40 Min
Beşamel Sos
15 Min
Krep
1 Std. 15 Min