Geräte und Zubehör
Patatesli Pastırmalı Omlet
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
patates parçalara bölünmüş (3 cm)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su oda sıcaklığında600 g
-
Pastırma ince dilimlenmiş40 - 50 g
-
yumurta6
-
pul biber¼ tk
-
tuz1 ½ tk
-
toz muskat1 tutam
-
karabiber½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
1351.2 kJ /
323.2 kcal
Fett
20.5 g
Ballaststoffe
1.6 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 Min
Peynirli Omlet
15 Min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 Min
Kabak Lazanya
45 Min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Enerji veren shake
10 Min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
5 Std. 15 Min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min