Geräte und Zubehör
Demirhindi Şerbeti
Zubereitung 10 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 bardak
Zutaten
-
demirhindi, kurutulmuş soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)250 g
-
su1600 g
-
şeker250 g
-
tarçın çubuk1
-
karanfil2
-
kurutulmuş ıhlamur3 - 4 dal
-
adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış2 - 3 dal
-
taze zencefil ince dilimlenmiş20 g
-
anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)1 yk
-
portakal 3-4 dilim½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Eiweiß
0.9 g
Brennwert
944.7 kJ /
225.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
50.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 Std. 50 Min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Vegan Mayonez
15 Min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 Std.
Karamelize Beyaz Çikolata
18 Std.
Meyve sosu (coulis)
15 Min
Yaban Mersini Reçeli
45 Min
Medovik
3 Std. 30 Min
Fıstık Ezmesi
10 Min