Geräte und Zubehör
Patty Melt
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Caramelized Onions
-
yellow onions halved and thinly sliced24 oz
-
olive oil½ oz
-
brown sugar½ oz
Patties
-
sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided20 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
4 slices cheddar cheeseSwiss cheese4 slices
-
rye bread toasted8 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
43 g
Brennwert
2828 kJ /
676 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
7 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better Burgers
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 Min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2 Std. 15 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Classic Diner Burger
25 Min
Spiced Beef Sausages
40 Min
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
50 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50 Min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 Std. 10 Min
Penne Bolognese
40 Min